Produkowana przez nas folia do pakowania wyrobów cukierniczych ma wysokie właściwości barierowe i jest wytrzymała – nie przepuszcza pary wodnej ani zapachów. Dzięki temu słodycze zachowają świeżość przez długi czas. W produkcji opakowań do cukierków, ciastek i wafli stosujemy folie polipropylenowe. Wykorzystywane przez nas folie dostępne są w czterech wariantach:

Folie polipropylenowe transparentne

Charakteryzują się wysokim połyskiem oraz są przeźroczyste. Dzięki temu wspaniale wyeksponują najlepsze cechy Twoich wyrobów cukierniczych.

Folie polipropylenowe perliste

Folie perliste cechuje wysoki stopień nieprzeźroczystości. Dzięki temu prezentują się bardzo estetycznie na półkach sklepowych.

Folie polipropylenowe metalizowane

Folie metalizowane gwarantują wysokie właściwości barierowe w stosunku do tlenu, substancji zapachowych i pary wodnej, a także są odporne na promieniowanie UV. Ich właściwości zapewnią długotrwałą świeżość Twoich wyrobów.

Folie skrętne – typu twist

Świetnie sprawdzą się przy pakowaniu cukierków. Folie skrętne wyeksponują najlepsze cechy Twoich produktów i sprawią, że wyróżnią się one na półce sklepowej.

Folia do pakowania wyrobów cukierniczych zwiększy sprzedaż Twoich słodkości

Nasze opakowania są najwyższej jakości. Skutecznie zabezpieczą Twój produkt przed zepsuciem i uszkodzeniem. Przestrzegamy wszelkich norm związanych z higieną i zabezpieczeniem żywności. Dzięki temu Twoje wyroby cukiernicze wzbudzą zachwyt i pożądanie.

 

Galeria

Nasze najlepsze produkty
Close Menu